Chicche di pane al pomodoro (senza lattosio)

Chicche di pane al pomodoro (senza lattosio)

3.7 35 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

Chicche di pane
  • 120 g di pecorino stagionato, a pezzi (2-3 cm)
    120 g di Parmigiano reggiano, stagionato almeno 36 mesi, a pezzi (2-3 cm)
  • 1 di spicchio di aglio
  • 10 g di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 150 g di pane raffermo a pezzi (2-3 cm)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 4 uova
  • 50 g di acqua
Salsa di pomodoro e piselli
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di cipolla
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di polpa di pomodoro
  • 100 g di piselli freschi o congelati

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 962 mg
Białko 20.8 g
Kalorie 1678.8 kJ / 401.3 kcal
Tłuszcz 21.6 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 7.9 g
Węglowodany 29.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...