Tagliolini alla barbabietola con porri e scorfano (per 2 persone)

Tagliolini alla barbabietola con porri e scorfano (per 2 persone)

4.6 5 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
2 porzioni

Składniki

Tagliolini alla barbabietola
  • 60 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
  • 60 g di acqua
  • 100 g di farina di semola di grano duro +q.b.
  • 100 g di farina tipo 0 + q.b.
Sugo porri e scorfano
  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di porro a pezzi
  • 1 peperoncino secco piccante
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di scorfano in filetti a pezzi (2-3 cm)
  • 40 g di vino bianco secco
  • 1 pizzico di sale

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 623 kcal / 2606 kJ
Białko 32.4 g
Tłuszcz 16.2 g
Węglowodany 86.9 g
Błonnik 5.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...