Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 di pasta asciutta avanzante (vedere consigli)
- 100 g di pecorino stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di farina di ceci
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1761 kJ / 421 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 41.8 g
- Tłuszcz
- 22.2 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Frittata con verdure
35 min
Patate schiacciate all'olio extravergine di oliva
50 min
Frittata di bietole, patate e cipolla
55 min
Farina di soia
2h 30 min
Burger vegan
5h
Involtini vegan estivi
45 min
Pappa al pomodoro, frittata di spinaci e ratatouille (TM6)
1h 5 min
Couscous di cavolfiore (vegan)
15min
Lenticchie e riso con cipolle (Mujadarrah)
1h 5 min
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1h 10 min
Frittata semplice (senza uova)
50 min
Impasto per pizza con farina di soia
3u. 30min