Urządzenia i Akcesoria
Paparot
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 porzioni
Składniki
-
500 g di acqua
-
1 pizzico di sale + q.b.
-
800 g di spinaci freschi in foglia
-
30 g di burro
-
2 spicchi di aglio
-
50 g di salsiccia di maiale sbriciolata
-
100 g di farina di mais
-
20 g di farina tipo 0
-
1000 g di brodo vegetale bollente
-
pepe nero macinato (opcjonalnie) q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
12.3 g
Kalorie
1200.8 kJ /
287 kcal
Tłuszcz
12.7 g
Błonnik
4.8 g
Węglowodany
30.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caldo verde
35 min
Manzo alla Stroganoff
1 godz.
Zuppa di baita
45 min
Subrics
50 min
Dessert di riso al mango
55 min
Crema di carote all'arancia
30 min
Xerém di mais con tonno
40 min
Mousse di baccalà e avocado
30 min
Bocconcini di vitello con mele cotogne
1 godz. 5 min
Vichyssoise con pasta
35 min
Zuppa del nord
1 godz. 10 min
Risolatte
1 godz.