Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta sfoglia
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 100 g di burro freddo a pezzi
- 50 g latte freddo
Ripieno
- 50 g di Cheddar a pezzi
- 300 - 350 g di filetti di merluzzo a pezzi
- 1300 g di latte intero
- 150 g di cipolla a fette sottili (2 mm)
- 10 g di olio di oliva
- 10 g di burro
- 50 g di acqua
- 300 g di foglie di spinaci freschi
- 1 uovo
Terminare la preparazione
- 2 uova
- 100 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2672 kJ / 639 kcal
- Białko
- 29.8 g
- Węglowodany
- 38.5 g
- Tłuszcz
- 40.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crêpes alle zucchine
1h 15min
Tortini di broccoli e pancetta
50min
Crêpes agli asparagi e salmone
2h 30min
Baccalà gratinato con spinaci e carote
50min
Pollo ripieno con salsa e patate glassate
1h 30min
Muffin di sfoglia con salmone e avocado
35min
Pasta con salmone e spinaci
55min
Cordon bleu alle erbe aromatiche con insalata croccante
1h
Sformato freddo di melanzane e formaggio
4 Std. 15 Min
Torta salata di pollo al basilico
1h 25min
Filetti di merluzzo al crudo e cavolo
30min
Bocconcini della regina (Vol-au-vent ai funghi e pollo)
2h 30min