Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Filetto di maiale
- 2000 g di acqua
- 400 g di filetti di maiale
Terminare la preparazione
- 15 g di burro
- 70 g di speck a cubetti
- 250 g di uva bianca, senza semi
- 35 g di grappa
- 35 g di vino bianco
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1309.6 kJ / 313 kcal
- Białko
- 26.5 g
- Węglowodany
- 12.4 g
- Tłuszcz
- 9.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.5 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 647.8 mg
Alternatywne przepisy
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45 Min
Filet mignon alle mele e Roquefort
25 min
Filetto di maiale ed erbette in gabbia di pane
5ωρ.
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1h 30min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40 Min
Crema di burrata con verdure
1h 5min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 Min
Filetto di maiale e fragole
1 Std. 25 Min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1u. 40min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1h 30min
Roastbeef in salsa indiavolata
1 Std. 20 Min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1 Std.