Urządzenia i Akcesoria
Mystery soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
bacon cut into pieces (approx. 2 cm)100 g
-
brown onion cut into quarters (approx. 150 g)1
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
paprika1 tsp
-
pumpkin flesh cut into pieces (approx. 2 cm)500 g
-
water250 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
dried bay leaf1
-
salt¼ tsp
-
fresh ground black pepper¼ tsp
-
sour cream2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
694.5 mg
Białko
5.8 g
Kalorie
864.5 kJ /
205.8 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 godz. 15 min
Zucchini slice
45 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Beetroot salad
10 min
Pumpkin soup
30 min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3 godz. 40 min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1 godz. 55 min
Moreish mix (aka - the perfect snack mix)
3 godz. 30 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 godz. 40 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 godz. 15 min
Pork san choy bau
25 min
Chicken and sweet corn soup
30 min