Urządzenia i Akcesoria
Mystery soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
bacon cut into pieces (approx. 2 cm)100 g
-
brown onion cut into quarters (approx. 150 g)1
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
paprika1 tsp
-
pumpkin flesh cut into pieces (approx. 2 cm)500 g
-
water250 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
dried bay leaf1
-
salt¼ tsp
-
fresh ground black pepper¼ tsp
-
sour cream2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
694.5 mg
Białko
5.8 g
Kalorie
864.5 kJ /
205.8 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy chicken cauliflower soup (Skinnymixers)
40 min
Beef "Burgundy"
40 min
Seafood con arroz
45 min
Chorizo and bean winter warmer
1 godz. 30 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Seafood and corn chowder
40 min
Cauliflower mash
25 min
Hearty seafood chowder
1 godz.
Chocolate ripple cheesecake towers
40 min
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min
Apricot chicken risotto
30 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min