Urządzenia i Akcesoria
Traditional gravy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
12 portions
Składniki
-
red wine to taste20 - 30 g
-
salted butter30 g
-
brown onion cut into halves1
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
plain flour30 g
-
water500 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tsp
-
tamari1 tsp
-
Worcestershire sauce (see Tips)1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
umami paste (optional - see Tips)2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
88 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
167.8 kJ /
40 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bolognaise sauce for two
20 min
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Shepherd's pie
55 min
Boiled eggs
20 min
Whipped cream
15 min
Mushroom sauce
20 min
Twice-cooked pork belly with lentils
5 godz. 30 min
Simple gluten free herb gravy
20 min
Tomato soup with ham and cheese wands
1 godz. 20 min
Caramelised onion jam gravy
2 godz. 5 min
Diane sauce
20 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min