
Urządzenia i Akcesoria
Chinese-style chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
medium grain rice350 g
-
water1000 g
-
salt1 tsp
-
brown onion cut into slices½
-
carrot cut into slices1
-
red capsicum cut into slices1
-
broccoli broken into florets150 g
-
snow peas trimmed200 g
-
chicken breast or thigh, cut into thin strips (5 mm thickness)300 g
-
olive oil20 g
-
fresh ginger peeled10 g
-
garlic cloves2
-
soy sauce or tamari90 g
-
honey80 g
-
cornflour3 tsp
-
rice wine vinegar40 g
-
sesame seeds to garnish
-
spring onions/shallots sliced, to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
425.6 kcal /
1780.6 kJ
Białko
17.9 g
Tłuszcz
8.8 g
Węglowodany
68 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
1269.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Cheese and bacon rolls
2 godz.
Krispy fried chicken
25 min
Chicken gyros with tzatziki
30 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
30 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Sticky sesame chicken
40 min
Low waste chicken lasagne
1 godz. 30 min
Broccoli and ham pasta bake
1 godz.
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1 godz.
No fail mash potato
20 min
Smash burger taco
40 min
"Marry me" chicken pasta
30 min