Urządzenia i Akcesoria
Chinese-style chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
medium grain rice350 g
-
water1000 g
-
salt1 tsp
-
brown onion cut into slices½
-
carrot cut into slices1
-
red capsicum cut into slices1
-
broccoli broken into florets150 g
-
snow peas trimmed200 g
-
chicken breast or thigh, cut into thin strips (5 mm thickness)300 g
-
olive oil20 g
-
fresh ginger peeled10 g
-
garlic cloves2
-
soy sauce or tamari90 g
-
honey80 g
-
cornflour3 tsp
-
rice wine vinegar40 g
-
sesame seeds to garnish
-
spring onions/shallots sliced, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1269.5 mg
Białko
17.9 g
Kalorie
1780.6 kJ /
425.6 kcal
Tłuszcz
8.8 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
68 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Easy lamb hotpot
2 godz.
"Marry me" chicken pasta
35 min
Curried sausages
40 min
Broccoli and ham pasta bake
1 godz.
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 min
Crispy sticky sesame chicken
45 min
Macaroni carbonara
30 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Baked chicken pizzaiola
55 min
Sweet and sour chicken with rice
45 min