Salmon and corn cakes (10-12 months)
TM5 TM6

Salmon and corn cakes (10-12 months)

4.2 (60 ocen)

Składniki

  • 160 g wholemeal sourdough bread, toasted and torn into pieces
  • 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (see Tips)
  • 300 g sweet potato, peeled and cut into pieces
  • 120 g red onion, cut into quarters
  • 1 sweet corn cob, kernels removed
  • 30 g butter
  • 415 g canned salmon (red salmon), well drained (see Tips)
  • olive oil spray
  • lemon, cut into wedges, to serve

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
337 kJ / 80.2 kcal
Białko
6.3 g
Węglowodany
5.6 g
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
1.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy