Salmon and corn cakes (10-12 months)

Salmon and corn cakes (10-12 months)

4.2 62 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
25 pieces

Składniki

  • wholemeal sourdough bread toasted and torn into pieces
    160 g
  • Parmesan cheese cut into pieces (see Tips)
    60 g
  • sweet potato peeled and cut into pieces
    300 g
  • red onion cut into quarters
    120 g
  • sweet corn cob kernels removed
    1
  • butter
    30 g
  • canned salmon (red salmon), well drained (see Tips)
    415 g
  • olive oil spray
  • lemon cut into wedges, to serve

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 80.2 kcal / 337 kJ
Białko 6.3 g
Tłuszcz 3.3 g
Węglowodany 5.6 g
Błonnik 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...