Urządzenia i Akcesoria
Roast lamb and vegetable purée (6-9 months)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
1 Total recipe
Składniki
-
sweet potato peeled and cut into pieces (2 cm)190 g
-
olive oil20 g
-
carrot peeled and cut into slices (1 cm)1
-
raw baby beetroots peeled and cut into pieces (2 cm)2
-
red capsicum deseeded and cut into quarters1
-
lamb tenderloin200 g
-
filtered water plus extra if needed500 g
-
frozen peas or fresh100 g
-
piece fresh turmeric peeled and cut into pieces (5 mm)2 cm
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Białko
56.7 g
Kalorie
3290.4 kJ /
783.4 kcal
Tłuszcz
29.6 g
Błonnik
25.2 g
Węglowodany
61.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baby's first meal (chicken purée)
20 min
Spiced beef casserole purée (6-9 months)
45 min
Beef, purple carrot and cauliflower purée (around 6 months)
30 min
Quinoa vegetable purée (around 6 months)
40 min
Avocado and egg yolk purée (around 6 months)
30 min
Chicken, wild rice and coriander purée (6-9 months)
50 min
Mango, kiwi and mint purée (6-9 months)
10 min
Peach, apple and lamb purée (around 6 months)
35 min
Raspberry, apple and sweet potato purée (around 6 months)
30 min
Pumpkin chicken purée (around 6 months)
25 min
Fish broccoli purée (around 6 months)
30 min
Zucchini and parsnip frittata fingers (6-9 months)
45 min