Urządzenia i Akcesoria
Salami, pea and corn fritters
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 40 min
24 portions
Składniki
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters3
-
yoghurt120 g
-
eggs2
-
self-raising flour100 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
salami cut into pieces (1 cm)100 g
-
frozen peas100 g
-
frozen corn kernels100 g
-
dried mixed herbs (optional)2 pinches
-
olive oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
164.9 mg
Białko
2.6 g
Kalorie
237 kJ /
56.4 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Zucchini slice
45min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Pork san choy bau
25min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40min
Ham and zucchini quiche
1h 45min
Zucchini, ham and corn bites
40min
Banana and oat mini muffins
40min
Little lasagne cups
2h 50min
ANZAC slice
1h 40min
Tuna mornay
45min
Cheese and bacon cob loaf
1h 20min