Urządzenia i Akcesoria
Salami, pea and corn fritters
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 40 min
24 portions
Składniki
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters3
-
yoghurt120 g
-
eggs2
-
self-raising flour100 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
salami cut into pieces (1 cm)100 g
-
frozen peas100 g
-
frozen corn kernels100 g
-
dried mixed herbs (optional)2 pinches
-
olive oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
164.9 mg
Białko
2.6 g
Kalorie
237 kJ /
56.4 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butternut and bacon macaroni cheese
1 godz. 30 min
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Zucchini slice
45 min
Salted caramel slice
2 godz. 30 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min
Lamb and feta meatballs
30 min
Tuna mornay
45 min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 godz. 5 min
ANZAC slice
1 godz. 40 min
Pikelets
35 min