Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de queso emmental en dados de 2 cm
- 150 g de cebolla en trozos
- 3 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 1 ramita de romero fresco
- 1 ramita de tomillo fresco
- 400 g de setas frescas de temporada, limpias y en trozos
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 lámina de masa de hojaldre redonda
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1297.9 kJ / 310.5 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 16.6 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frittata de calabacín con ricota
40min
Galette de calabacín y tomate
1h 30min
Espirales de hojaldre con espinacas y queso feta
1h 10min
Strudel de champiñones y espinacas
1h 30min
Tarta trenza rellena de cerdo
40min
Milhojas de verduras
1h 30min
Dip horneado de espinacas y queso de cabra para dos
40min
Pastel de zanahoria y brócoli
1h 10min
Hojaldre de setas y beicon
1 godz.
Trenza de setas, chalotas y gorgonzola
1 godz.
Fugazzeta rellena
1 godz.
Tarta de tres quesos y tomates cherrys
30 min