Batatas rellenas agridulces

Batatas rellenas agridulces

4.1 26 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 raciones

Składniki

  • aceite de oliva (para engrasar)
  • 3 batatas medianas (aprox. 750 g)
  • 200 g de cebolla en octavos
  • 140 g de maíz dulce en conserva escurrido
  • 100 g de queso cremoso
  • 1 pellizco de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 1 - 2 cucharaditas de azúcar

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 6 raciones

Sód 1368.6 mg
Białko 20.1 g
Kalorie 5975 kJ / 1429 kcal
Tłuszcz 51.4 g
Błonnik 28.7 g
Tłuszcz nasycony 21.1 g
Węglowodany 221.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...