Pastel de batata (sin gluten y sin lactosa)

Pastel de batata (sin gluten y sin lactosa)

4.4 17 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
8 raciones

Składniki

  • 5 g de aceite de coco para engrasar el molde
  • 1000 g de batatas peladas en trozos
  • 540 g de agua
  • 1 ½ cucharaditas de vainilla líquida
  • 3 huevos
  • 100 g de azúcar moreno
  • 200 g de leche de coco
  • 50 g de aceite de coco
  • 1 cucharada de ron
  • 40 g de azúcar glas
  • 20 g de coco rallado (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 99 mg
Białko 5 g
Kalorie 1444 kJ / 345 kcal
Tłuszcz 17.2 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 14.2 g
Węglowodany 44.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...