
Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Oat Bake
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
9 pieces
Składniki
-
linseeds20 g
-
water6 Tbsp
-
red onions quartered120 g
-
olive oil plus extra for greasing10 g
-
beetroot peeled, cut in pieces (3 cm)250 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)250 g
-
gluten-free oats200 g
-
walnut halves50 g
-
pumpkin seeds plus 2 Tbsp for sprinkling40 g
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
dried oregano½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
almond milk120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
236 kcal /
983 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
20 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
244 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Courgette and Cocoa Cake
24h
Mushroom Stroganoff
30min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Root Vegetable Oaty Squares
1h 10min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Spelt and Buckwheat Bread
1h 55min
Chocolate Quinoa Porridge
25min
Courgette and Carrot Loaf
45min
Raw Chocolate, Raspberry and Macadamia Bars
2h 55min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Kale Meat(less) Balls
30min
Sugar Free Banana Bread
1h 15min