Vegetable Oat Bake
TM6 TM5

Vegetable Oat Bake

3.7 (18 ocen)

Składniki

  • 20 g linseeds
  • 6 Tbsp water
  • 120 g red onions, quartered
  • 10 g olive oil, plus extra for greasing
  • 250 g beetroot, peeled, cut in pieces (3 cm)
  • 250 g carrots, cut in pieces (3 cm)
  • 200 g gluten-free oats
  • 50 g walnut halves
  • 40 g pumpkin seeds, plus 2 Tbsp for sprinkling
  • 1 Tbsp fresh thyme leaves
  • ½ tsp dried oregano
  • 1 tsp fine sea salt
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • 120 g almond milk

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
983 kJ / 236 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
20 g
Tłuszcz
13 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
244 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy