Urządzenia i Akcesoria
Apple and sage stuffing
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
450 gram
Składniki
-
garlic cloves2
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
butter40 g
-
Granny Smith apples core removed and cut into quarters2
-
fresh sage leaves8
-
verjuice or white wine vinegar1 tbsp
-
day old bread (approx. 3-4 slices), torn into pieces (3 cm)160 g
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 450 gram
Sód
1300.1 mg
Białko
23.4 g
Kalorie
3753 kJ /
891 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
24.3 g
Tłuszcz nasycony
21.6 g
Węglowodany
108 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple Sauce
15 min
Stewed apples with walnut crumble topping
25 min
Stewed apples
25 min
Feijoa chutney
1 godz. 15 min
Traditional gravy
25 min
Pork Stuffing Balls
1 godz. 5 min
Macaroni cheese with a crunchy topping
1 godz. 10 min
Cranberry bacon stuffing
10 min
Tomato soup with ham and cheese wands
1 godz. 20 min
Brandy butter
10 min
Simple gluten free herb gravy
20 min
Pear and peach crumble
50 min