Apple and sage stuffing

Apple and sage stuffing

4.0 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
450 gram

Składniki

  • garlic cloves
    2
  • brown onion (approx. 150 g), cut into halves
    1
  • butter
    40 g
  • Granny Smith apples core removed and cut into quarters
    2
  • fresh sage leaves
    8
  • verjuice or white wine vinegar
    1 tbsp
  • day old bread (approx. 3-4 slices), torn into pieces (3 cm)
    160 g
  • sea salt to taste
    2 pinches
  • ground black pepper to taste
    2 pinches

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 450 gram

Sód 1300.1 mg
Białko 23.4 g
Kalorie 3753 kJ / 891 kcal
Tłuszcz 36 g
Błonnik 24.3 g
Tłuszcz nasycony 21.6 g
Węglowodany 108 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...