Urządzenia i Akcesoria
Steak and kidney pudding
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
6 portions
Składniki
Suet pastry
-
plain flour200 g
-
suet mix (see Tips)100 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
mustard powder1 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cold water120 g
Steak and kidney filling
-
oil20 g
-
brown onion cut into halves1
-
gravy beef cut into pieces (3 cm)600 g
-
lamb kidneys cut into quarters and white cores removed200 g
-
carrots peeled and cut into pieces (2-3 cm)2
-
plain flour1 tbsp
-
tomato paste1 tbsp
-
Worcestershire sauce2 tbsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water100 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mushrooms cut into slices200 g
Assembly
-
butter for greasing
-
water2200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
492.3 mg
Białko
27.4 g
Kalorie
2232.4 kJ /
531.5 kcal
Tłuszcz
31.8 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
13.8 g
Węglowodany
32.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb and barley soup
50 min
Chicken and port pâté
1 godz. 30 min
Custard
10 min
Custard
10 min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 min
Shortcrust pastry
5 min
Mint sauce
5 min
Shortcrust pastry with lard
35 min
Peppercorn sauce
20 min
Lamb's fry with bacon
1 godz. 20 min
Steak and Kidney Pudding
5 godz.
Cornish pasties
2 godz.