Urządzenia i Akcesoria
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
lean pork fillets silver skin and tendons removed, room temperature (approx. 230 g each)2
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
prosciutto8 slices
-
garlic cloves2
-
onion60 g
-
red capsicum cut in pieces (3 cm)200 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
chopped tomatoes (400 g)1 can
-
cream200 g
-
water300 g
-
tomato paste20 g
-
smoked paprika1 tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
Vegetable stock paste1 tsp
-
dry Marsala wine30 g
-
white sugar1 tsp
-
hot water to fill just over 1 litre mark400 - 500 g
-
linguine pasta300 g
-
cream cheese80 g
-
crème fraîche80 g
-
fresh parsley chopped, to sprinkle (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1307.1 mg
Białko
74.9 g
Kalorie
4287.3 kJ /
1024.7 kcal
Tłuszcz
47.2 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
22.6 g
Węglowodany
70.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Moussaka" bowl
45 min
Char siu pork bao
2 godz. 10 min
Beef, ale and dumpling stew
2 godz. 55 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Creole jambalaya
1 godz.
Beer batter fish
40 min
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35 min
Crispy sticky sesame chicken
45 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min