Urządzenia i Akcesoria
Raspberry cloud
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 12 godz. 5 min
20 portions
Składniki
Meringue
-
egg whites (approx. 120 g)4
-
cream of tartar1 pinch
-
icing sugar (see Tips)150 g
-
salt1 pinch
-
cornflour2 tsp
-
flaked almonds for sprinkling
Raspberry jelly
-
gelatine leaves (titanium)12
-
cold water for soaking
-
cranberry juice1000 g
-
caster sugar80 g
-
frozen raspberries (see Tips)500 g
Sponge cake
-
butter for greasing
-
egg whites, room temperature2
-
icing sugar (see Tips)60 g
-
bicarbonate of soda¼ tsp
-
cream of tartar½ tsp
-
cornflour40 g
-
plain flour (see Tips)20 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
hot water20 g
Mascarpone cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
mascarpone cheese250 g
-
icing sugar40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
101.4 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
1168.8 kJ /
279.3 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Węglowodany
30.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond tuiles
30 min
"Little house" slice
6 h 30 min
Artisan potato bread
2 h 5 min
Cherry tomatoes stuffed with goat's cheese and prosciutto
1 h
Citrus and spice spider web cheesecake
6 h 10 min
Spiced apple liqueur
168 h 10 min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1 h 20 min
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3 h 10 min
Yoyo slice
2 h 30 min
Cherry and peach loaf
1 h 55 min
Brioche buns with cheese
2 h 30 min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 h 25 min