Urządzenia i Akcesoria
Yoghurt and white chocolate ganache (Mark Best)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Vanilla bean powder
-
vanilla beans7
Yogurt and white chocolate ganache
-
orange zest only, no white pith (see Tips)½
-
white chocolate broken into pieces225 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
Greek yoghurt180 g
-
fresh blueberries (see Tips)250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.299 g
Kalorie
2070 kJ /
492 kcal
Tłuszcz
32.089 g
Błonnik
1.053 g
Węglowodany
45.911 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and Ricotta Ravioli
1 godz. 30 min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 godz. 35 min
Traditional crème brûlée
25 godz.
Coconut rum sauce
15 min
Honey crème caramels
25 godz. 55 min
Mandarin crème brûlée
4 godz. 15 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Cornbread with jalapeño honey butter
55 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 godz. 30 min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4 godz. 55 min
Meringues
5 godz.