Urządzenia i Akcesoria
Elly Berryman's plum shortcake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 portions
Składniki
Tart base
-
unsalted butter plus extra to grease125 g
-
self-raising flour250 g
-
caster sugar60 g
-
egg1
-
natural vanilla extract1 tsp
-
plums cut into eighths, stones removed8
Custard filling
-
orange zest only, no white pith1
-
caster sugar40 g
-
pouring (whipping) cream220 g
-
eggs2
-
ground ginger½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
Serving
-
caster sugar to sprinkle (optional)
-
cream or ice cream, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
181.7 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
1256 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
29.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 godz. 30 min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10 min
Lemon curd easter biscuits
1 godz. 30 min
Plum Jam
50 min
Almond and pear tart
40 min
Leek and ham tart
1 godz. 55 min
Little citrus puddings (Diabetes)
24 godz. 30 min
Spiced pumpkin palmiers
2 godz. 50 min
Plum and Almond Traybake
1 godz. 5 min
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45 min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 godz.