Urządzenia i Akcesoria
Elly Berryman's plum shortcake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 portions
Składniki
Tart base
-
unsalted butter plus extra to grease125 g
-
self-raising flour250 g
-
caster sugar60 g
-
egg1
-
natural vanilla extract1 tsp
-
plums cut into eighths, stones removed8
Custard filling
-
orange zest only, no white pith1
-
caster sugar40 g
-
pouring (whipping) cream220 g
-
eggs2
-
ground ginger½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
Serving
-
caster sugar to sprinkle (optional)
-
cream or ice cream, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
181.7 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
1256 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
29.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey cake
49 Std. 30 Min
Black forest cake
5 Std.
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 Min
Peach and plum upside-down cake
50 Min
Pear and chocolate frangipane
2 Std.
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1 Std. 30 Min
Pumpkin and golden syrup pudding
1 Std. 10 Min
Strawberry and meringue semifreddo
12 Std. 15 Min
Spinach and smoked salmon roulade
24 Std. 35 Min
Upside-down Gingerbread with Pears
1 Std.
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 Std.
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min