Foie gras au café et aux pruneaux

Foie gras au café et aux pruneaux

4.6 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 portions

Składniki

  • de pruneaux dénoyautés
    50 g
  • de foie gras de canard cru déveiné
    600 g
  • de café froid
    100 g
  • de whisky
    2 c. à soupe
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre blanc moulu
    ½ c. à café
  • d'eau
    600 g
  • l'eau froide
  • glaçons

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 475.9 kcal / 1961.1 kJ
Białko 4.6 g
Tłuszcz 47.6 g
Węglowodany 4.8 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...