
Urządzenia i Akcesoria
Foie gras au café et aux pruneaux
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 portions
Składniki
-
de pruneaux dénoyautés50 g
-
de foie gras de canard cru déveiné600 g
-
de café froid100 g
-
de whisky2 c. à soupe
-
de sel½ c. à café
-
de poivre blanc moulu½ c. à café
-
d'eau600 g
-
l'eau froide
-
glaçons
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
475.9 kcal /
1961.1 kJ
Białko
4.6 g
Tłuszcz
47.6 g
Węglowodany
4.8 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

NOËL FACILE
6 Przepisów
Francja
Francja