Foie gras au café et aux pruneaux

Foie gras au café et aux pruneaux

4.6 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 portions

Składniki

  • 50 g de pruneaux dénoyautés
  • 600 g de foie gras de canard cru déveiné
  • 100 g de café froid
  • 2 c. à soupe de whisky
  • ½ c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre blanc moulu
  • 600 g d'eau
  • eau froide
  • glaçons

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 4.6 g
Kalorie 1961.1 kJ / 475.9 kcal
Tłuszcz 47.6 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 4.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...