Riz au lait, abricots à l'estragon

Riz au lait, abricots à l'estragon

3.7 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 250 g d'abricots secs dénoyautés
  • 650 g d'eau
  • 150 g de sucre en poudre
  • 2 branches d'estragon frais
  • 90 g de riz rond blanc, spécial dessert
  • 500 g de lait

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 6 g
Kalorie 1675.2 kJ / 396.5 kcal
Tłuszcz 4.5 g
Błonnik 3.8 g
Węglowodany 75.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...