Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g d'abricots secs dénoyautés
- 650 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre
- 2 branches d'estragon frais
- 90 g de riz rond blanc, spécial dessert
- 500 g de lait
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1675.2 kJ / 396.5 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 75.8 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kabuni (Riz au lait, raisins secs et pignons)
40 min
Tiramisu sans cuisson
4 Std.
Sablés aux farines de sarrasin et lentille
3 Std. 35 Min
Puddings au quinoa et coulis de framboises
2h
Crème brûlée ananas-coco sans sucre ajouté
25min
Ananas, sirop de piment et streusel de noix de coco grillé
3 Std. 40 Min
Poulet et pruneaux roulés, riz aux oignons
35min
Quinoa au lait d'amande et à la vanille
25min
Gratin de chou-fleur, manchego et amandes
50min
Riz au lait de riz
35min
Riz au lait à la vanille (Pour les grands et les tout-petits)
40 min
Riz au lait amande-verveine
1h 30min