Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 100 g de cebolla en cuartos
- 1 huevo duro (opcjonalnie)
- 200 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de vinagre de vino
- 1 cucharadita de sal (10 g)
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 8288 kJ / 1983 kcal
- Białko
- 10.8 g
- Węglowodany
- 14.7 g
- Tłuszcz
- 207.45 g
- Błonnik
- 5.45 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bacalao fresco con ajada
30min
Pulpo en salpicón
25 Min
Pimientos de piquillo en conserva rellenos de carne
1 Std.
Calamares en su tinta
1 godz. 5 min
Vinagreta de pimientos
5 Min
Vinagreta de pimientos
5 Min
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30min
Setas de cardo con jamón
25 Min
Piquillos rellenos y vinagreta de pimientos
10 Min
Crema de andaricas
50min
Pimientos de piquillo con ajos
15 Min
Salpicón de marisco
20 Min