Revuelto de cebolla confitada y morcilla

Revuelto de cebolla confitada y morcilla

2.9 81 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones

Składniki

  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 200 g de cebolla cortada en cuartos
  • 30 g de azúcar moreno
  • 150 g de morcilla de cebolla (sin piel)
  • 8 huevos
  • 1 cucharadita de sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 14.1 g
Kalorie 1325 kJ / 317 kcal
Tłuszcz 25.2 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 8.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...