![Revuelto de cebolla confitada y morcilla Revuelto de cebolla confitada y morcilla](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6E5B1F11-172D-4CB3-90E2-4C5219804AF2/Derivates/AC4FF42A-E6B4-4814-AA00-CDAB4D8FF17E.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de cebolla cortada en cuartos
- 30 g de azúcar moreno
- 150 g de morcilla de cebolla (sin piel)
- 8 huevos
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1325 kJ / 317 kcal
- Białko
- 14.1 g
- Węglowodany
- 8.4 g
- Tłuszcz
- 25.2 g
- Błonnik
- 0.6 g
Alternatywne przepisy
Huevos rotos con patatas y gulas
30min
Huevos gratinados
20min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30min
Quesada pasiega
45min
Cremoso de ibérico
5min
Revuelto de ajetes
10min
Tosta de jamón y gulas
20min
Patatas revolconas
40 min
Champiñones o setas al ajillo
20min
Bocaditos con relleno de rúcula, roquefort y nueces
10min
Huevos rotos con patatas y jamón
30min
Broccolini crujiente con salsa de ajos
15min