Albóndigas en salsa de nata

Albóndigas en salsa de nata

4.4 99 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 raciones

Składniki

  • 200 g de cebolla en cuartos
  • 80 g de mantequilla
  • 1 cucharadita de azúcar moreno
  • ½ cucharadita de sal
  • 300 g de nata (35% de grasa)
  • 400 g de carne picada mixta (ternera y cerdo)
  • 50 g de copos de puré de patata deshidratado
  • 1 huevo
  • 3 pellizco de pimienta molida
  • 200 g de caldo de carne
  • 1 cucharada de extracto de buey (p. ej. Bovril®)
  • 500 g de patatas de guarnición cocidas (1 bolsa)
  • 1 cucharada cebollino fresco picado

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 20.29 g
Kalorie 3591 kJ / 859 kcal
Tłuszcz 73.62 g
Błonnik 3.24 g
Węglowodany 28.83 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...