Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de setas secas variadas
- 450 g de agua caliente
- 2 - 3 dientes de ajo
- 2 chalotas
- 50 g de aceite de oliva
- 120 g de tomate triturado en conserva
- 600 g de babilla de ternera en filetes cortados en 3-4 trozos (salpimentados y enharinados)
- 50 g de brandy
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de patatas de guarnición peladas (pequeñas)
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1579 kJ / 378 kcal
- Białko
- 33.84 g
- Węglowodany
- 21.37 g
- Tłuszcz
- 17.42 g
- Błonnik
- 2.8 g
Alternatywne przepisy
Fideos con costilla y salchichas
50min
Salteado de butifarra y champiñones
30min
Guiso de sepia con patatas
1 Std.
Suquet de pescado y gambones con ajo negro
30min
Zarzuela de pescados y mariscos
1 Std.
Albóndigas con sepia
1 Std. 20 Min
Ossobuco a la milanesa
1 Std. 10 Min
Esqueixada de bacalao
15 Min
Ternera al ron con setas
25 Min
Escudella i carn d'olla
1 Std. 30 Min
Coca de recapte (Cataluña)
1 Std. 15 Min
Panellets
10sa 30 dk