Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 6 filetes de solomillo de ternera (en medallones de 1 cm de grosor)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal en escamas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 881 kJ / 210 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pez espada con judías verdes y aceitunas
40 min
Ternera a la jardinera con huevos poché
40 min
Pechuga de pavo con hierbas a la sal
45 min
Salmón a la sal con patatas al vapor
1h
Pez espada al aroma de mostaza
30 min
Merluza con mayonesa, tomate y judías verdes crujientes
1h
Merluza con patatas y salsa de tomate
50 min
Alitas de pollo al vapor con setas chinas
2h 30 min
Escalopines al limón y vino blanco
35 min
Salmonetes en papillote con guarnición de verduras
25 min
Papillote de pollo a la pimienta con verduras y caldo
45 min
Solomillo de ternera al vapor con patatas panadera para dos
20min