![Solomillo de ternera al vapor Solomillo de ternera al vapor](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E726E1CE-6956-4B95-8D0F-8B01DFFFF81D/Derivates/16A72816-9F56-4A90-A027-3C803FF5E814.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 6 filetes de solomillo de ternera (en medallones de 1 cm de grosor)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal en escamas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 881 kJ / 210 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Merluza al vapor de almejas
30min
Merluza de pincho con jugo de gallo (Iago Castrillón)
1h 50 min
Solomillo de ternera al vapor con patatas panadera para dos
20 min
Ensalada de pollo y pomelo
30min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 min
Salmonetes en papillote
25 min
Pez espada con judías verdes y aceitunas
40 min
Papillote de cordero con tomate y queso feta
40 min
Muslos de pollo en adobo de hierbas y limón
3h 15min
Trucha con ensalada de lentejas y naranja
1h 30 min
Salmonetes en papillote con guarnición de verduras
25 min
Alitas de pollo al vapor con setas chinas
2h 30min