Crema de espárragos y gambas

Crema de espárragos y gambas

4.5 26 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 raciones

Składniki

  • de gambas arroceras crudas
    250 g
  • de tomate concentrado
    2 cucharadas
  • de agua
    500 g
  • huevos duros (en rodajas, reserve unas rodajas para decorar)
    3
  • de yemas de espárragos blancos en conserva cortadas por la mitad
    2 latas pequeñas
Bechamel
  • de leche
    500 g
  • de maicena
    40 g
  • de mantequilla
    25 g
  • de sal
    1 - 2 cucharaditas
  • de pimienta negra molida
    2 pellizcos
  • de nuez moscada molida
    1 pellizco

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 159 kcal / 668 kJ
Białko 110.2 g
Tłuszcz 3.9 g
Węglowodany 9.8 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...