Sopita de arroz
TM6 TM5

Sopita de arroz

3.1 (25 ocen)

Składniki

  • 1 trozo de raíz de jengibre fresca (aprox. 1x1 cm)
  • 500 g de agua
  • 20 g de cebolla en gajos
  • 1 hoja de laurel seca pequeña
  • 60 g de arroz de grano redondo
  • ¼ cucharadita de cúrcuma molida (opcjonalnie)
  • 10 g de aceite de oliva
  • 100 g de queso fresco (tipo de Burgos o de Villalón)

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
1042 kJ / 249 kcal
Białko
8.36 g
Węglowodany
24.82 g
Tłuszcz
12.94 g
Błonnik
0.75 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy