Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (solo las hojas) lavado y escurrido
- 500 g de agua
- 50 g de vino blanco seco
- 100 g de mostaza de Dijon
- 500 g de patatas peladas y en rodajas finas
- 800 g de filetes de pez espada
- 200 g de tomates cherry cortados por la mitad
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1453 kJ / 347 kcal
- Białko
- 40.5 g
- Węglowodany
- 21.9 g
- Tłuszcz
- 10.6 g
- Błonnik
- 3.2 g
Alternatywne przepisy
Merluza con patatas y salsa de tomate
50 dk
Salmón con salsa de champiñones y patatas
50 dk
Rosada al vapor con almejas y salsa de verduras
25 min
Pescado con salsa de champiñones
30 Min
Pez espada con judías verdes y aceitunas
40 dk
Champiñones con jamón y gambas
20 dk
Atún con sabor a Huelva
1sa
Solomillo de ternera al vapor con patatas panadera para dos
20 dk
Emperador en piperrada
30 Min
Pez espada con fritada de pimientos verdes para dos
30 Min
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45 dk
Merluza con patatas y salsa de tomate para dos
35 dk