Pez espada al aroma de mostaza

Pez espada al aroma de mostaza

2.7 21 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 4 - 5 ramitas de perejil fresco (solo las hojas) lavado y escurrido
  • 500 g de agua
  • 50 g de vino blanco seco
  • 100 g de mostaza de Dijon
  • 500 g de patatas peladas y en rodajas finas
  • 800 g de filetes de pez espada
  • 200 g de tomates cherry cortados por la mitad

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 40.5 g
Kalorie 1453 kJ / 347 kcal
Tłuszcz 10.6 g
Błonnik 3.2 g
Węglowodany 21.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...