Pez espada al aroma de mostaza

Pez espada al aroma de mostaza

2.7 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • de perejil fresco (solo las hojas) lavado y escurrido
    4 - 5 ramitas
  • de agua
    500 g
  • de vino blanco seco
    50 g
  • de mostaza de Dijon
    100 g
  • de patatas peladas y en rodajas finas
    500 g
  • de filetes de pez espada
    800 g
  • de tomates cherry cortados por la mitad
    200 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 347 kcal / 1453 kJ
Białko 40.5 g
Tłuszcz 10.6 g
Węglowodany 21.9 g
Błonnik 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...