Crema de cangrejo

Crema de cangrejo

3.9 16 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
6 raciones

Składniki

  • 200 g de cebolla en cuartos
  • 50 g de puerro en rodajas (sólo la parte blanca)
  • 50 g de zanahoria en rodajas
  • 50 g de mantequilla
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 2 cucharadas de harina
  • 100 g de tomate triturado en conserva
  • ½ cucharadita de sal
  • 500 g de cangrejos pequeños
  • 50 g de brandy
  • 500 g de caldo de pescado

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 192 kcal / 802 kJ
Białko 6.22 g
Tłuszcz 15.56 g
Węglowodany 6.72 g
Błonnik 1.36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...