Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de cebolla en cuartos
- 50 g de puerro en rodajas (sólo la parte blanca)
- 50 g de zanahoria en rodajas
- 50 g de mantequilla
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 cucharadas de harina
- 100 g de tomate triturado en conserva
- ½ cucharadita de sal
- 500 g de cangrejos pequeños
- 50 g de brandy
- 500 g de caldo de pescado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 802 kJ / 192 kcal
- Białko
- 6.22 g
- Węglowodany
- 6.72 g
- Tłuszcz
- 15.56 g
- Błonnik
- 1.36 g
Alternatywne przepisy
Bisque de bogavante
50min
Crema de puerros y pera con jamón
40 min
Bombones de gambón y su bisque
1 Std. 50 Min
Crema de champiñones
20 min
Crema parmentier al ajo con mejillones a la naranja
30 min
Sopa de mejillones al azafrán
40 min
Crema de espárragos y gambas
30 min
Crema de espárragos blancos
25min
Crema de hortalizas con queso gruyère, setas y castañas
45 min
Crema de mejillones
1h
Crema con rape y gambas
30 min
Crema de boletus
1 godz. 35 min