Calamares al whisky

Calamares al whisky

4.1 63 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones

Składniki

  • 1 ramita perejil fresco
  • 250 g de cebolla
  • 100 g de puerro (solo la parte blanca)
  • 75 g de aceite de oliva
  • 600 g de calamar fresco cortados en tiras
  • 75 g de whisky
  • 50 g de nata
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta blanca molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 22.5 g
Kalorie 1403 kJ / 335 kcal
Tłuszcz 23.1 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 7.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...