Calamares al whisky

Calamares al whisky

4.1 62 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones

Składniki

  • de perejil fresco
    1 ramita
  • de cebolla
    250 g
  • de puerro (solo la parte blanca)
    100 g
  • de aceite de oliva
    75 g
  • de calamares frescos cortados en tiras
    600 g
  • de whisky
    75 g
  • de nata
    50 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de pimienta blanca molida
    1 pellizco

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 335 kcal / 1403 kJ
Białko 22.5 g
Tłuszcz 23.1 g
Węglowodany 7.6 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...