
Urządzenia i Akcesoria
Bezglutenowe owsiane placki na domowym napoju z orzeszków ziemnych
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 55 min
4 porcje
Składniki
Napój z orzeszków ziemnych
-
orzeszków ziemnych, prażonych, niesolonych130 g
-
wody1000 g
Placki
-
siemienia lnianego20 g
-
płatków owsianych bezglutenowych240 g
-
banana pokrojonego na kawałki140 g
-
oleju arachidowego plus dodatkowa ilość do smażenia30 g
-
miodu15 g
-
proszku do pieczenia, bezglutenowego1 łyżeczka
-
owoce jagodowe, świeże do podania
-
miód do podania
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
408 kcal /
1707.3 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PLACKI I NALEŚNIKI CZ. II
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Bezglutenowe placki z jabłkami w aromatycznym syropie
1 godz. 25 min
Pizza bezglutenowa z szynką parmeńską i rukolą
1 godz. 30 min
Bezglutenowe placuszki bananowe
25 min
Ciasto marchewkowo-pomarańczowe (bez glutenu)
2 godz.
Pizza na spodzie z ciecierzycy (bez glutenu)
30 min
Naleśniki z mąki ryżowej
35 min
Placki gryczane bez laktozy
35 min
Placki ryżowe z musem jabłkowym
50 min
Muffiny bezglutenowe z musem śliwkowym
1 godz. 45 min
Bezglutenowa pizza z oliwkami i kiełbaskami
2 godz. 50 min
Bezglutenowe bułki
1 godz. 15 min
Ekspresowy chleb bezglutenowy
2 godz. 25 min