Urządzenia i Akcesoria
Meatballs with Romesco Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
10 portions
Składniki
Romesco Sauce
-
red bell pepper deseeded and quartered (approx. 1 lg. pepper)6 ½ oz
-
fresh tomato halved (approx. 1 lg. tomato)4 ½ oz
-
red onion unpeeled (½ lg. onion)4 oz
-
garlic cloves unpeeled2
-
blanched almonds2 oz
-
sherry (opcjonalnie)½ oz
-
smoked paprika¼ tsp
-
olive oil2 oz
-
red wine vinegar½ oz
-
sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
dried chili flakes2 tsp
Meatballs
-
Italian sausage casing removed, cut into pieces8 oz
-
red onion (approx. ½ lg. onion)4 oz
-
garlic cloves2
-
fresh flat leaf parsley leaves only3 sprigs
-
stale bread torn into pieces (approx. 1 slice)1 oz
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground fennel¼ tsp
-
smoked paprika¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
large egg1
-
ground beef16 oz
-
olive oil to grease1 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
318.1 mg
Białko
14.1 g
Kalorie
1427.4 kJ /
341.2 kcal
Tłuszcz
28.5 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
7.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spanish Tapas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Lemon Meringue Pie
2 godz. 30 min
Lemon Sorbet
8 godz. 30 min
Brie en Croute with Port Figs
1 godz. 10 min
Chicken and Quinoa Salad
50 min
Chicken Mole
50 min
Mexican Creamed Corn
30 min
Leek Pie
1 godz. 45 min
Lime Yogurt Berry Mousse
24 godz. 30 min
Acorn Squash Gratin
1 godz. 55 min
Texas Chili
1 godz. 10 min
Apple Sauce
20 min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 min