Urządzenia i Akcesoria
Meatballs with Romesco Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
10 portions
Składniki
Romesco Sauce
-
red bell pepper deseeded and quartered (approx. 1 lg. pepper)6 ½ oz
-
fresh tomato halved (approx. 1 lg. tomato)4 ½ oz
-
red onion unpeeled (½ lg. onion)4 oz
-
garlic cloves unpeeled2
-
blanched almonds2 oz
-
sherry (opcjonalnie)½ oz
-
smoked paprika¼ tsp
-
olive oil2 oz
-
red wine vinegar½ oz
-
sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
dried chili flakes2 tsp
Meatballs
-
Italian sausage casing removed, cut into pieces8 oz
-
red onion (approx. ½ lg. onion)4 oz
-
garlic cloves2
-
fresh flat leaf parsley leaves only3 sprigs
-
stale bread torn into pieces (approx. 1 slice)1 oz
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground fennel¼ tsp
-
smoked paprika¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
large egg1
-
ground beef16 oz
-
olive oil to grease1 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
318.1 mg
Białko
14.1 g
Kalorie
1427.4 kJ /
341.2 kcal
Tłuszcz
28.5 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
7.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spanish Tapas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Key Lime Pie
4h 40min
Baguettes
3h 45min
Basil Pesto
10min
Cajun Gumbo
1h 30min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Ratatouille with Pecorino
1h 5min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4h
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Nicoise Salad
1h 15min
Mushroom Risotto
30min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min