Urządzenia i Akcesoria
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
yellow onion in pieces (1 in.)4 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil divided2 tbsp
-
thyme leaves only5 sprigs
-
parsley leaves only5 sprigs
-
dried bay leaf1
-
black peppercorns1 tsp
-
vegetable stock24 oz
-
dry white wine8 oz
-
rainbow chard stems removed and chopped, greens in pieces (1 in.)3 oz
-
Parmesan cheese rinds in pieces (2 in.)6 oz
-
tortellini store bought, any type20 oz
-
Parmesan cheese shaved, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1241 mg
Białko
35.8 g
Kalorie
3075.9 kJ /
735.2 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
13.2 g
Węglowodany
75.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
One Pot Pastas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Minestrone
45 min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 min
Pasta Primavera
50 min
Greek Vegetables
1 godz.
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Vegetable Stew
1 godz. 15 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Caponata
50 min
Cornbread Pie
1 godz. 25 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Cloud Eggs
20 min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 godz. 10 min