Citrus Salad with Beet Vinaigrette

Citrus Salad with Beet Vinaigrette

4.6 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portions

Składniki

Beet Vinaigrette
  • olive oil
    3 oz
  • red beets peeled, cut into pieces
    3 oz
  • water
    2 oz
  • balsamic vinegar
    2 oz
  • shallots cut into pieces
    2 oz
  • garlic clove
    1
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • orange juice
    3 oz
  • champagne vinegar
    1 oz
Citrus Salad
  • baby arugula
    1 oz
  • Cara cara orange peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)
    1
  • red grapefruit peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)
    1
  • tangerines peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)
    2
  • fennel bulb thinly sliced (approx. 1 sm. bulb)
    2 oz
  • edible flowers
    1 oz
  • pistachios (opcjonalnie) chopped (approx. ¼ cup)
    1 oz
  • pomegranate arils/seeds (opcjonalnie)
    2 tbsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 654 kcal / 2736 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 50 g
Węglowodany 50 g
Błonnik 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...