
Urządzenia i Akcesoria
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
Beet Vinaigrette
-
olive oil3 oz
-
red beets peeled, cut into pieces3 oz
-
water2 oz
-
balsamic vinegar2 oz
-
shallots cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
orange juice3 oz
-
champagne vinegar1 oz
Citrus Salad
-
baby arugula1 oz
-
Cara cara orange peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)1
-
red grapefruit peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)1
-
tangerines peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)2
-
fennel bulb thinly sliced (approx. 1 sm. bulb)2 oz
-
edible flowers1 oz
-
pistachios (opcjonalnie) chopped (approx. ¼ cup)1 oz
-
pomegranate arils/seeds (opcjonalnie)2 tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
654 kcal /
2736 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
50 g
Węglowodany
50 g
Błonnik
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Caesar Salad
30 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 min
Basil Pesto
10 min
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1 godz. 10 min
Warm Caramel Spice Martini
1 godz. 15 min
Hummus
10 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Salmon Tartare
10 min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min