Urządzenia i Akcesoria
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
Beet Vinaigrette
-
olive oil3 oz
-
red beets peeled, cut into pieces3 oz
-
water2 oz
-
balsamic vinegar2 oz
-
shallots cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
orange juice3 oz
-
champagne vinegar1 oz
Citrus Salad
-
baby arugula1 oz
-
Cara cara orange peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)1
-
red grapefruit peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)1
-
tangerines peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)2
-
fennel bulb thinly sliced (approx. 1 sm. bulb)2 oz
-
edible flowers1 oz
-
pistachios (opcjonalnie) chopped (approx. ¼ cup)1 oz
-
pomegranate arils/seeds (opcjonalnie)2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
2736 kJ /
654 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 godz.
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min
Cauliflower "Fried" Rice
40 min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Steamed Cod Over Greens
40 min
New England Clam Chowder
45 min