Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Beet Vinaigrette
- 3 oz olive oil
- 3 oz red beets, peeled, cut into pieces
- 2 oz water
- 2 oz balsamic vinegar
- 2 oz shallots, cut into pieces
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 oz orange juice
- 1 oz champagne vinegar
Citrus Salad
- 1 oz baby arugula
- 1 Cara cara orange, peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)
- 1 red grapefruit, peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)
- 2 tangerines, peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)
- 2 oz fennel bulb, thinly sliced (approx. 1 sm. bulb)
- 1 oz edible flowers
- 1 oz pistachios, chopped (approx. ¼ cup) (opcjonalnie)
- 2 tbsp pomegranate arils/seeds (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2736 kJ / 654 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 50 g
- Błonnik
- 8 g
Alternatywne przepisy
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 Min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 Min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 Min
Caprese Egg White Omelet
20 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 Min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10 Min
Asparagus with Cashew Cream
20 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min