Citrus Salad with Beet Vinaigrette
TM6 TM5

Citrus Salad with Beet Vinaigrette

4.6 (9 ocen)

Składniki

Beet Vinaigrette

  • 3 oz olive oil
  • 3 oz red beets, peeled, cut into pieces
  • 2 oz water
  • 2 oz balsamic vinegar
  • 2 oz shallots, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • ½ tsp salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 3 oz orange juice
  • 1 oz champagne vinegar

Citrus Salad

  • 1 oz baby arugula
  • 1 Cara cara orange, peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)
  • 1 red grapefruit, peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)
  • 2 tangerines, peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)
  • 2 oz fennel bulb, thinly sliced (approx. 1 sm. bulb)
  • 1 oz edible flowers
  • 1 oz pistachios, chopped (approx. ¼ cup) (opcjonalnie)
  • 2 tbsp pomegranate arils/seeds (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2736 kJ / 654 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
50 g
Tłuszcz
50 g
Błonnik
8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy