Urządzenia i Akcesoria
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
Beet Vinaigrette
-
olive oil3 oz
-
red beets peeled, cut into pieces3 oz
-
water2 oz
-
balsamic vinegar2 oz
-
shallots cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
orange juice3 oz
-
champagne vinegar1 oz
Citrus Salad
-
baby arugula1 oz
-
Cara cara orange peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)1
-
red grapefruit peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)1
-
tangerines peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)2
-
fennel bulb thinly sliced (approx. 1 sm. bulb)2 oz
-
edible flowers1 oz
-
pistachios (opcjonalnie) chopped (approx. ¼ cup)1 oz
-
pomegranate arils/seeds (opcjonalnie)2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
2736 kJ /
654 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Southwest Quinoa
40 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 godz. 50 min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30 min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 min
Baked Pork Tenderloin with Rice
1 godz. 20 min