Clafoutis au jambon et aux petits pois

Clafoutis au jambon et aux petits pois

3.1 45 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • 400 g d'eau
  • 450 g de petits pois frais écossés
    450 g de petits pois surgelés
  • 10 g de beurre pour le plat
  • 400 g de lait
  • 120 g de farine de blé et 1 c. à soupe pour le plat
  • 3 œufs
  • 10 g d'estragon frais
  • du sel
  • piment d'Espelette
  • 250 g de jambon coupées en petits cubes

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 21 g
Kalorie 1145 kJ / 273 kcal
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...