Tomates farcies au chèvre

Tomates farcies au chèvre

3.6 41 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 60 g d'échalotes coupées en deux
  • 10 g d'huile d'olive
  • 4 tomates cœur de bœuf
  • 300 g de fromage de chèvre type crottin de Chavignol, coupé en morceaux
  • 10 g de ciboulette fraîche ciselée
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 40 g de pignons de pin
  • 40 g de noix décortiquée
  • 1000 g d'eau
  • 1 c. à café de gros sel
  • 250 g de riz complet (spécial 12 minutes de cuisson)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 23.3 g
Kalorie 2814 kJ / 671 kcal
Tłuszcz 38.8 g
Błonnik 5.5 g
Węglowodany 56.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...