
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de noisettes émondées
- 100 g d'oignon coupé en deux
- 5 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de persil frais effeuillé
- 400 g de viande de bœuf cuite
- 5 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
- 850 g de panais coupés en tronçons
- 280 g d'eau
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de crème de soja ou de crème d'avoine ou de riz
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 286.8 kcal / 1199 kJ
- Białko
- 20.8 g
- Tłuszcz
- 15.5 g
- Węglowodany
- 16 g
- Błonnik
- 7.7 g