Parmentier de boeuf aux panais et noisettes

Parmentier de boeuf aux panais et noisettes

3.4 23 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • 50 g de noisettes émondées
  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 5 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 10 g de persil frais effeuillé
  • 400 g de viande de bœuf cuite
  • 5 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 850 g de panais coupés en tronçons
  • 280 g d'eau
  • 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée à ajuster en fonction des goûts
  • 50 g de crème de soja ou de crème d'avoine ou de riz

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 20.8 g
Kalorie 1199 kJ / 286.8 kcal
Tłuszcz 15.5 g
Błonnik 7.7 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...