Ensalada templada de mijo, lentejas y granada

Ensalada templada de mijo, lentejas y granada

4.5 19 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
6 raciones

Składniki

Ensalada
  • 200 g de lentejas pardinas
  • 1000 g de agua (y más para remojar)
  • 2 cucharaditas de sal
  • 200 g de mijo en grano
Aliño
  • 1 limón
  • 100 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 cucharadita de orégano seco
  • 450 g de granos de granada (2-3 granadas)
  • 3 - 4 ramitas cilantro fresco (solo las hojas)
  • 2 - 3 ramitas perejil fresco (solo las hojas)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 12.5 g
Kalorie 1739 kJ / 416 kcal
Tłuszcz 18.8 g
Błonnik 9.8 g
Węglowodany 48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...