Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g carrot, cut into pieces
- 1 green apple (approx. 95 g), cored and cut into quarters
- 50 g red onion, to taste
- 200 g cabbage, cut into pieces
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 2 tbsp mayonnaise (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 434 kJ / 103.3 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 6.4 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 104.4 mg
Alternatywne przepisy
ANZAC biscuits
40 min
Tomato ketchup
1 Std. 10 Min
Broccoli salad
10 min
Beetroot salad
10 min
Vegetable stock paste
30min
Basil pesto
10 min
Mayonnaise
5 min
Chunky basil pesto dip
10 min
Hommus dip
5 min
Quick beetroot relish
40 min
Traditional gravy
25min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min