Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan

Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan

3.5 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en quatre
    100 g
  • de beurre
    15 g
  • d'orge perlé
    200 g
  • de vin blanc sec
    100 g
  • d'eau
    800 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'asperges vertes
    200 g
  • de parmesan en copeaux
    50 g
  • de mascarpone
    4 c. à café bombées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 340 kcal / 1423 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...