Dip aux haricots noirs

Dip aux haricots noirs

4.2 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 portions

Składniki

  • d'oignons doux coupés en morceaux
    200 g
  • gousse d'ail
    1
  • de saindoux
    25 g
  • d'haricots noirs en conserve rincés et égouttés
    600 g
  • de bouillon de légumes
    150 g
    1 cube de bouillon de légumes, émietté et 150 g d'eau
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de cheddar râpé
    50 g
  • de chips tortilla type Old El Paso
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 405 kcal / 1695 kJ
Białko 7.2 g
Tłuszcz 24.05 g
Węglowodany 40.03 g
Błonnik 4.53 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...