
Urządzenia i Akcesoria
Dip aux haricots noirs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 portions
Składniki
-
d'oignons doux coupés en morceaux200 g
-
gousse d'ail1
-
de saindoux25 g
-
d'haricots noirs en conserve rincés et égouttés600 g
-
de bouillon de légumes150 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts1 c. à café
-
de cheddar râpé50 g
-
de chips tortilla type Old El Paso500 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
405 kcal /
1695 kJ
Białko
7.2 g
Tłuszcz
24.05 g
Węglowodany
40.03 g
Błonnik
4.53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Escapade au Mexique
11 Przepisów
Francja
Francja