Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 270 g de noix de cajou, non salées
- 60 g d'huile d'olive et 2 c. à soupe pour la présentation
- 45 g de jus de citron
- 25 g de moutarde douce
- 20 g de miel liquide
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- ½ grenade
- 2 brins de cerfeuil frais, équeutés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1805 kJ / 433 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 36 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houmous de châtaigne à l'orientale
10min
Guacamole de petits pois
20min
Houmous
10min
Pesto d'algues nori
20min
Houmous de petits pois et petits pains
3h 10 min.
Dip de lentilles corail
40min
Houmous de petits pois
55min
Pesto coriandre, gingembre, coco et cacahuètes
15min
Curry de noix de cajou
1h 15min
Houmous de betterave
15min
Houmous de haricots blancs et noix de cajou
15min
Houmous de carotte
25min