Urządzenia i Akcesoria
Curried Squash Galette
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
olive oil50 g
-
black mustard seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
Madras curry powder2 tsp
-
butternut squash peeled, sliced (1 cm) (see tip)250 g
-
kabocha squash peeled, sliced (1 cm)250 g
-
red onion cut in wedges (eighths)1
-
coarse sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
wholemeal flour plus extra for dusting190 g
-
unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes115 g
-
ground turmeric½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
water (opcjonalnie) ice cold50 - 80 g
-
sour cream250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
627 mg
Białko
6 g
Kalorie
1979 kJ /
477 kcal
Tłuszcz
35 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kale Pesto Pasta Salad
50 Min
Butterbean and Feta Burgers
1 Std. 30 Min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2 Std.
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 Std.
Nut Balls with Tomato Sauce
50 Min
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 Std. 50 Min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 Min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 Min
Butternut Squash and Chestnut Rolls
1 Std. 40 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min