Urządzenia i Akcesoria
Roast Carrot Butter
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
400 g
Składniki
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)1000 g
-
garlic clove1
-
ground cumin2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling20 g
-
tinned cannellini beans rinsed, drained400 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Białko
39 g
Kalorie
4456 kJ /
1065 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
48 g
Węglowodany
184 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgette and Carrot Loaf
45 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 min
Bolivian Rice Pilaf
45 min
Quinoa Salad
35 min
Potato Curry
12 godz. 50 min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25 min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 godz. 35 min
Puy Lentil Dip
45 min
Salmon Dill Muffins
45 min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 min
Red Pepper Houmous
5 min