Urządzenia i Akcesoria
Roast Carrot Butter
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
400 g
Składniki
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)1000 g
-
garlic clove1
-
ground cumin2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling20 g
-
tinned cannellini beans rinsed, drained400 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Białko
39 g
Kalorie
4456 kJ /
1065 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
48 g
Węglowodany
184 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and Butternut Squash Roulade
2 godz.
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 godz.
Vegan Mozzarella
8 godz. 50 min
Vegan Pepperoni
5 godz. 10 min
Baked Oatmeal Niçoise
40 min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 min
Veggie 'Burritos'
20 min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9 godz. 10 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min