Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 feuilles de basilic frais
- 300 g de carottes, coupées en tronçons
- 200 g de betterave crue, détaillée en cubes
- 40 g d'huile d'olive
- 15 g de vinaigre
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 579 kJ / 139 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 9.8 g
- Tłuszcz
- 10.3 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coleslaw quadricolore
20 Min
Salade de fenouil et pomme
20 Min
Salade gourmande de céleri et carotte
40min
Salade grecque de chou blanc
2h 15min
Salade fraîcheur concombre, courgette et menthe
10 Min
Salade de chou blanc
10 Min
Taboulé de chou-fleur
25 Min
Salade de betterave
15 Min
Salade de chou rouge et patate douce aux noix
20 Min
Salade de chou blanc et chou rouge
15 Min
Salade carotte pomme raisin
5 Min
Chou en salade
10 Min