Polenta au beaufort et jambon ibérique
TM5 TM6

Polenta au beaufort et jambon ibérique

3.8 (105 ocen)

Składniki

  • 60 g de fromage à pâte pressée, type beaufort, en cubes
  • 400 g de lait
  • 1 c. à café rase de cannelle en poudre
  • 1 pincée de sel
  • 80 g de polenta
  • 4 tranches fines de jambon ibérique détaillées en copeaux

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2053 kJ / 490 kcal
Białko
29 g
Węglowodany
23 g
Tłuszcz
40 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy