Polenta au beaufort et jambon ibérique

Polenta au beaufort et jambon ibérique

3.8 117 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 portions

Składniki

  • de fromage à pâte pressée type beaufort, en cubes
    60 g
  • de lait
    400 g
  • de cannelle en poudre
    1 c. à café rase
  • de sel
    1 pincée
  • de polenta
    80 g
  • de jambon ibérique détaillées en copeaux
    4 tranches fines

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 490 kcal / 2053 kJ
Białko 29 g
Tłuszcz 40 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...