Polenta au beaufort et jambon ibérique

Polenta au beaufort et jambon ibérique

3.8 118 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 portions

Składniki

  • 60 g de fromage à pâte pressée type beaufort, en cubes
  • 400 g de lait
  • 1 c. à café rase de cannelle en poudre
  • 1 pincée de sel
  • 80 g de polenta
  • 4 tranches fines de jambon ibérique détaillées en copeaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 29 g
Kalorie 2053 kJ / 490 kcal
Tłuszcz 40 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...